4 Nisan 2013 Perşembe

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtlar vadisi Pusu 188.Bölüm fragmanı izle ATV izle


Heyetin, Bağımsız Türk Ordusu sorumlusu, Ordunun tasfiye edilmesi kararını ve Sencer'in hazırladığı listeyi gün yüzüne çıkartı..
Açılım Sorumlusu ise, KGT görevlisinin Lale Zara Suikasti emrini veren Sencer Olduğunu dile getirdiğini ifade etti.
Ülkenin gizli (nükleer ve teknoloji) politikaları sorumlusu Faruk Bey, ülkenin nükleer çalışmalarını yapan kişilerin şüpheli ölümleri olduğunu dile getirdi. Eşref Bey ise, suikastlerin bunlarla sınırlı olmadığını, Hoca'ya yönelik suikast emrini de Sencer'in verdiğini ekliyor.
Heyetin ekonomi sorumlusu ise, Türkiye'nin ekonomi ve mali ilişkilerinde herhangi sekte olmadığı dile getirdi. Eşref Bey, durumun neden böyle olduğu hemen açıkladı. Sencer'in son hedefinin Türkiye'nin ekonomisi olduğunu, bunu en son uygulayacağını söyledi.
Sencer'in hain olduğunu karar kılan Heyet, yeni Aksaçlı'yı nasıl seçileceği tartıştı.
Bir heyet üyesi Adil Bey'in Aksaçlı döneminde olayları yönetemediğini söyledi.Sencer, Poyraz'a Heyeti yok etme emrini verip Sencer, yeni heyeti göreve çağıran zarfları hazırladı.
Poyraz baskın için ekibiyle müthiş bir hazırlık yaptı. Ve baskını gerçekleştirmek için adım adım heyetin olduğu mekana doğru ilerledi. Poyraz babasının intikamını alabilecek mi?
İhtiyarlar Heyeti, "madem Polat Alemdar, bizi buraya topladı" verilen hükmün icrasını da Polat Alemdar'ın gerçekleştirmesi gerektiğine karar verdi.
Polat Alemdar, Adil Bey için verilen hükmü nasıl gerçekleştirecek?
Türkiye’nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’nun 187. bölümü özeti.
Aksaçlı’nın gözlerini çıkaran Poyraz, Türkiye’deki görevini tamamladı mı? Polat Alemdar, Adil Bey’in intikamını alacak mı?
Hastaneden kaçan Haydar, Sencer’le buluşacak mı? Aynura, Haydar’ın peşinden gidip Sencer’e ulaşacak mı?
Poyraz’ın “baba figürü” kim? Polat, Poyraz’ın vazgeçemeyeceği kişiyi bulabilecek mi? Polat Alemdar artık maskesinden tamamen kurtulacak mı? Polat’ın ailesi Poyraz tehlikesini atlatacak mı?
İhtiyarlar Heyeti, Sencer olmadan toplantı yapacak mı? Heyet, Sencer’in hain olduğunu öğrenecek mi? Sencer, heyetin ölüm emrini kime verecek?
Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 28 Mart Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 187. bölümünde olacak…
Kurtlarvadisi pusu 187. Yeni bölüm her zamanki gibi kurtlar vadisi pusu gününde ve saatinde seyircisi ile buluşacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar