8 Nisan 2013 Pazartesi

Sponsorlu Bağlantılar

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 Kim Elendi Kim Kaldı

Survivor 2013 Acun Ilıcalı'nın sunumuyla devam ediyor. Her bölümünde daha da heyecan yaşanan Survivor'da bugün eleme gecesi. Gönüllüler Acun Ilıcalı'dan uyarı alsa da yine dokunulmazlığı kazanamadı. Büyük çekişme yaşanan dokunulmazlık oyunu ünlüler kazandı. Geçtiğimiz hafta Mustafa'yla birlikte sms'e kalan Seda adaya veda etmişti. Seda'nın gitmesiyle 6 kişi kalan gönüllüler bu akşam 5 kişi kalacak. Adanın agresif kızı Duygu mu gidecek yoksa Mustafa mı? Bu sorunun cevabı saat 20.00'da Star Tv ekranlarında izleyicilerinin karşısına çıkacak olan Survivor'da.Survivor 2013 bütün hızı ile devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor'da bu akşam eleme heyecanı yaşanacak.. Survivor'da günler geçtikçe heyecan da artmaya başladı.

Peki Survivor Gönüllülerden adaya kim veda edecek. İşte bu sorunun cevabını bu gece alacağız. Oylamaya kalan iki isim Mustafa ve Duygu oldu.

Adada arkadaşları ile en çok sorun yaşayan isim Duygu'nun ismi en çok yazılan isim oldu ve oylamaya kaldı. Mustafa ikinci isim olarak yazıldı. Oylamaya kalan iki isim arasından Mustafa veya Duygu izleyici oyları sonrası adaya veda edecekler. İzleyiciler tarafından oylamada en az oy alan yarışmacı adaya veda edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar